KAYA ET BALIK

Hakkında.

biz

Kaya Et Balık 'ın
Hikayesi

2008 yılında Bursa’nın Uludağ yamaçlarına kurulu Doburca köyünde Duran ailesi olarak sosyal bir bağ evi gibi hizmet vermeye başladık. Kaya Restaurant zaman içinde ziyaretçiler tarafından doğayla temas kurulan, nefes alabildikleri özel bir yer olarak tanınmaya başladı. 

Odun fırınımızda pişirdiğimiz güveçlerle ve kendi yetiştirdiğimiz alabalıkları sırrı ailemize ait olan en lezzetli şekilde servis ederek  buraya özgü bir tat vermeye başlamıştık misafirlerimize. 

Ulu çınar ağaçlarının altında Karaoğlan deresinin usulca aktığı bu hayran kaldığımız toprakların en çok doğasını korumak ve el değmemişliğini yitirmemesine özen gösterdik. 

Kaya Restaurant yıllardır Bursa’nın en iyi işletilen mekanlarından biri olarak öne çıktı. Kahvaltılar – öğle yemekleri – akşam yemekleri kısaca günün her saati misafirlerin uğrak yeri durumundadır.

Buranın ruhunu seven misafirlerin gösterdiği bu cömert ilginin karşılığını vermek için ailemiz her zaman hizmetinizdedir.

Kaya Restaurant Ailesi

doğa

Kaya Et Balık 'da
Güzel

Hemen Rezervasyon
yapın?

Team

Our professional & skilled
team in our industry.

Team

Our professional & skilled
team in our industry.

Anton Medi

Executive Chef

Indro Bagio

Head Chef

Indra Lemani

Executive Chef